Spiritualiteit en wetenschap

21 oktober 2023

Workshop spiritualiteit en wetenschap

Op 21 oktober gaven Wendy Huygens en Sandra Holleman een online interactieve workshop over spiritualiteit en wetenschap. Deze workshop is nog tot 25 november te bekijken op ons youtube kanaal >

Tijdens deze interactieve en praktische workshop leer je in ongeveer 60 minuten meer over kwantumfysica, de universele wetten en hoe jij het beste kunt creëren. Wil jij leren hoe je vanuit de wetenschap van materie en energie jouw toekomst optimaal kunt vormgeven? Dan is deze workshop iets voor jou! 

Deze workshop is geschikt voor de goed geaarde spirituele beoefenaar én voor de – misschien ietwat achterdochtige – rationele denker. Zweverig? Nee hoor! Hier laten Sandra & Wendy de wetenschap en spiritualiteit samenkomen. 

Sandra en Wendy gaven deze workshop eerder op 30 september en 1 oktober tijdensd de opening van het spirituele centrum Golden Circles in Duiven.

 Quotes van deelnemers

‘Bedankt voor de magische zingeving. Ik kom hiermee een stukje verder.’ | Anoniem
‘Bedankt voor alle nieuwe inzichten.  Dit heeft veel in mij geopend’ Janneke

 

Deze workshop op jouw event of festival? Neem contact op met sandra@una4all.org

Over Sandra & Gwendolyn

Gwendolyn en Sandra zijn samen de initiatiefnemers van Stichting Una4All (www.una4all.org) Vanuit deze stichting begeleiden de dames individuen en lokale initiatieven om hun talenten, kennis en kunde optimaal in te kunnen zetten. Dit jaar organiseren zij de derde editie van het Cosmic Guidance festival. Vanuit Una4All doen zij al 1,5 jaar onderzoek naar groepsbewegingen. In 2024 publiceren zij de uitgave ‘ De kracht van transformatie.’

Sandra en Gwendolyn hebben beiden heldere herinneringen aan andere levens en bewegen zich in verschillende velden. Daarnaast hebben ze ervaring in het organiseren van cacao ceremonies en rituelen. Door hun krachten te bundelen zijn ze in staat in korte tijd grote transformaties te faciliteren.