Ontvouw jouw kracht

juni 2024

Ontvouw jouw kracht

Dagworkshop Ontvouw Jouw Kracht: Ontdek de diepte van jouw Ware Zelf

Je voelt dat je hier voor meer bent en dat je niet vanuit jouw volledige potentieel jouw leven lijdt. Is dit alles wat er is? Dat kun je je moeilijk voorstellen. Je weet zeker dat er meer is, maar je weet niet welke stappen je moet nemen om volledig vanuit jouw kracht jouw droomleven te leiden.  

Je verlangt ernaar om te leven vanuit je diepste essentie en jouw eigen waarheid. Je wilt ontdekken wie je werkelijk bent, voorbij de rollen en identiteiten die je in jouw leven vervult en die anderen jou hebben toebedeeld. 

Ben je nieuwsgierig naar hoe je meer potentie uit jezelf kunt halen? Dompel jezelf tijdens de bekrachtigende dagworkshop Ontvouw Jouw Kracht dan onder in een reis vol zelfontdekking en empowerment.  

Tijdens de workshop duiken Sandra en Wendy van Stichting Una4All, samen met jou, dieper in op bovenstaande vragen en krijg je inzicht in jouw innerlijke barrières en het (onbewuste) verhaal wat jou al die tijd gevangen heeft gehouden. Leer te creëren vanuit plezier, passie en nieuwsgierigheid en Ontvouw Jouw Kracht.  

Na de workshop heb je een diepere verbinding met je eigen waarheid en kracht gemaakt en heb je de tools om innerlijke barrières te doorbreken, heb je een vernieuwd begrip van jezelf en kun je je plaats in de wereld innemen. 

Hoe ziet de dag eruit?  
Begin je dag met een verbindende kennismaking en een inspirerende sessie voor jouw mind. Vervolgens openen we middels bewegingsoefeningen ons lichaam en via een cacaoceremonie ons hart. Ontvang de tools om jezelf volledig te voelen en te belichamen, en ontdek de kracht van embodiment. 

Na een verkwikkende middagpauze starten we met een creatieve sessie, waarin je de ruimte krijgt om vanuit jouw essentie te dromen, te spelen en te ontdekken. 

We sluiten de dag af met een ritueel van bekrachtiging, zodat je naar huis gaat met jouw eigen plan om bewust jouw kracht te ontvouwen en daarmee jouw realiteit te transformeren. 

Reserveer binnenkort jouw plek voor deze transformerende ervaring en ontdek de kracht van jouw authentieke zelf. 

Ontvouw Jouw Kracht: Ontdek de diepte van jouw Ware Zelf is het eerste deel van een workshopreeks van zeven delen. Deel twee Emotionele Wijsheid gaat in het najaar van start. Hier duiken we in de wereld van emoties als jouw drijvende kracht voor groei. Je kunt de workshops van Ontvouw Jouw Kracht als gehele reeks of als individuele onderdelen volgen.   

Praktische informatie | 
Waar: 
Golden Circles, Dijkgraaf 28 in Duiven (vlakbij Arnhem)
Wanneer: 29 juni 2024 11:00 – 17:00
Aantal plekken: 12 personen
Kosten: 95 euro inclusief koffie, thee en cacaoceremonie

Blog: Een reis naar zelfontwikkeling en innerlijke groei

Wil jij leven vanuit jouw authentieke zelf en je verbinden met de diepste kern van wie je werkelijk bent? Heb jij de moed om jouw reis naar binnen te maken, voorbij alle rollen, maskers en verwachtingen die je door de jaren heen hebt aangenomen?  

Boekingsinformatie

Ontvouw jouw Kracht als dagworkshop of korte miniworkshop op jouw event of festival? Neem contact op met sandra@una4all.org