Ontvouw jouw kracht

voorjaar 2024

Ontvouw jouw kracht

Geef je innerlijk kompas de ruimte zodat je kunt leven vanuit zingeving en je dromen kunt realiseren!

Dagprogramma 
We starten de dag met een kennismaking en een korte inspiratiesessie voor jouw mind. Vervolgens openen we middels bewegingsoefeningen ons lichaam en via een cacaoceremonie ons hart. Je krijgt de tools om jezelf volledig te voelen en te belichamen (embodiment).

Na een middagpauze starten we met een mooie creatiesessie waarin je de ruimte krijgt om jouw onbevangen kind te laten dromen, spelen en ontdekken.

We sluiten de dag af met een bekrachtingsritueel, waarna je naar huis gaat met jouw eigen plan om jouw realiteit bewust te transformeren.

Tijdens deze dag geven wij jou tools om:

✔️Jouw kracht te transformeren (in plaats van jouw pijn te laten regeren).✔️Te vertrouwen op jouw innerlijke wijsheid en kracht.✔️Comfortabel thuis te zijn in jezelf met alles wat er is.✔️Zelf verantwoordelijkheid te dragen voor alle facetten van jouw zijn en jouw rol in het kosmische geheel.✔️Te verbinding vanuit gelijkwaardigheid en autonomie.✔️Ruimte in jezelf te creëren zodat er ruimte komt om te spelen, te ontdekken en jouw gewenste realiteit te manifesteren.

Praktische informatie
Waar: 
Golden Circles, Dijkgraaf 28 in Duiven (vlakbij Arnhem)
Wanneer: lente 2024
Aantal plekken: 12 personen
Kosten: 105 euro inclusief lunch en cacao

Deze workshop op jouw event of festival? Neem contact op met sandra@una4all.org

Over Sandra & Gwendolyn

Gwendolyn en Sandra zijn samen de initiatiefnemers van Stichting Una4All (www.una4all.org) Vanuit deze stichting begeleiden de dames individuen en lokale initiatieven om hun talenten, kennis en kunde optimaal in te kunnen zetten. Dit jaar organiseren zij de derde editie van het Cosmic Guidance festival. Vanuit Una4All doen zij al 1,5 jaar onderzoek naar groepsbewegingen. In 2024 publiceren zij de uitgave ‘ De kracht van transformatie.’

Sandra en Gwendolyn hebben beiden heldere herinneringen aan andere levens en bewegen zich in verschillende velden. Daarnaast hebben ze ervaring in het organiseren van cacao ceremonies en rituelen. Door hun krachten te bundelen zijn ze in staat in korte tijd grote transformaties te faciliteren.