Ontvouw jouw kracht

Verbindingssessie

Ontvouw jouw kracht

Op zondag 19 november om 11:00 organiseren we een online verbindingsessie waarin we met een kleine groep samenkomen om met elkaar te verbinden. We starten met een kleine openingsmeditatie en delen de thema’s die ons op dit moment bezighouden en vragen elkaar om mee te voelen/mee te kijken met dat waarop we vastlopen of blokkeren. We sluiten de ochtend af door onze intenties voor de komende periode naar elkaar uit te spreken.

Praktische informatie
Waar: 
online via zoom
Wanneer: zo 19 november 11:00 – 12:30 
Kosten: vrijwillige donatie na afloop (optioneel)

Over Sandra & Gwendolyn

Gwendolyn en Sandra zijn samen de initiatiefnemers van Stichting Una4All (www.una4all.org) Vanuit deze stichting begeleiden de dames individuen en lokale initiatieven om hun talenten, kennis en kunde optimaal in te kunnen zetten. Dit jaar organiseren zij de derde editie van het Cosmic Guidance festival. Vanuit Una4All doen zij al 1,5 jaar onderzoek naar groepsbewegingen. In 2024 publiceren zij de uitgave ‘ De kracht van transformatie.’

Sandra en Gwendolyn hebben beiden heldere herinneringen aan andere levens en bewegen zich in verschillende velden. Daarnaast hebben ze ervaring in het organiseren van cacao ceremonies en rituelen. Door hun krachten te bundelen zijn ze in staat in korte tijd grote transformaties te faciliteren.