Ons festival

Over ons festival | Cosmic Guidance

Cosmic Guidance is een tweejaarlijks terugkerend zomerfestival waar verbinding centraal staat. Zowel de verbinding met jezelf als de verbinding met jouw omgeving. Hierdoor word je in staat gesteld om zelf antwoord te vinden op levensvragen.

Het festival is voor iedereen toegankelijk en het programma is zo opgezet dat alle onderdelen perfect op elkaar aansluiten, zodat men kan deelnemen aan aaneengesloten verdiepende, bekrachtigende en opbouwende sessies en/of ceremonies die voor persoonlijke transformatie zullen zorgen. 

Cosmic Guidance Festival 2024
Momenteel onderzoeken we of we Cosmic Guidance in 2024 weer als een groot festival organiseren. En dit keer niet voor 75 personen, maar 2 dagen voor elk 500 bezoekers. Ook in 2024 willen we de unieke eenheidsbeweging van Cosmic Guidance weer volledig uitdragen! Een festival waarin plezier en verbinding centraal staat en waar verscheidene belevingen en ervaringen samen zullen komen in de vorm van presentaties, trainingen, ceremonies, workshops en rituelen. Net als dans, drum, kampvuur en verbindingsmomenten. Zet de data 7 en 8 september alvast in je agenda!

Over de voorgaande edities
De eerste editie van Cosmic Guidance was in 2021. Deze was vooral gericht op het thuiskomen bij jezelf. In dat jaar overheerste vooral de angst, maar daarmee ontstond ook de uitnodiging om terug te gaan naar onszelf en weer te bewegen vanuit ons innerlijk kompas. Om ons hart te voelen en dat leidend te laten zijn, zodat wij vanuit onze eigen kracht onze toekomst zouden invullen vanuit soul alignment. Door onze blikken te verbreden, mochten we ervaren wat er allemaal mogelijk is wanneer wij onze eigen angst overwinnen. We mochten niet alleen onze eigen grootsheid ervaren maar hier ook echt vanuit gaan bewegen.

In de tweede editie van Cosmic Guidance in 2022 namen we de volgende stap door vooral te kijken naar onze multidimensionaliteit, net als onze aangeboren kennis, kunde en talenten. Een festival voor bekrachtiging, verbinding en inspiratie met als pijler: hoe zet je jouw kracht en talenten om in het leven dat jij wil manifesteren. Een bijzondere zielenreis om iedereen zichzelf in symbiose met alles om ons heen te laten ervaren. Een reis naar jouw essentie, jouw thuis, jouw kracht, vanuit liefde in een veld vol mogelijkheden. Een symbiose van het Universum samen met Moeder Aarde.

In 2023 organiseerde we Cosmic Guidance on tour, wat de basis werd voor onze workshopreeks Ontvouw jouw Kracht

Mooie woorden

van onze bezoekers

'Een cadeautje voor mezelf'

Sabrina Bunzel

‘Thuiskomen in een warm bad’

Jamie

‘Een fantastische dag met gelijkgestemden. Niets moet. Kom gewoon als jezelf. Heerlijk zo’n dag, ik wens dat het ieder jaar plaatsvindt’

Wietske Brandsma

‘Een samenkomst van mensen die ik nog nooit had meegemaakt. Zo ontzettend liefdevol!’

Leonie

Cosmic Guidance 2024

Wil jij meehelpen met de organisatie van Cosmic Guidance 2024? Stuur dan een mail naar sandra@una4all.org waarin je aangeeft wat je wilt doen en hoeveel tijd je hiervoor beschikbaar bent.

'Cosmic Guidance heeft precies die processen in gang gezet die op dat moment nodig waren'

Ferrie

Een magische hartopener in een prachtige omgeving’

Anoniem

Transformeer jouw realiteit

Voor iedereen die geen 2 jaar wilden wachten op een festival organiseerde we op 23 en 24 juli 2023 Cosmic Guidance on tour. Hier leerde je in een dagretraite je hoe je emoties als angst en, boosheid kon inzetten om jezelf te ontwikkelen.

Het programma

Door veiligheid en geborgenheid in jezelf te creëren komt er weer ruimte om te spelen, te leren en te ontdekken. Zo kun je jouw realiteit bewust transformeren en de voor jou juiste tijdslijn manifesteren.

We startten de dag in 2023 met een kennismaking en een korte inspiratiesessie voor jouw mind. Vervolgens openen we middels bewegingsoefeningen ons lichaam en via een cacaoceremonie ons hart. Je krijgt de tools om jezelf volledig te voelen en te belichamen (embodiment). Tijdens de middagpauze serveren we een vegetarische lunch en kun je gebruik maken van de ontspanningsmogelijkheden op het terrein, waaronder de zwemvijver en de schommels. We sluiten de middag af met een mooie creatiesessie waarin je de ruimte krijgt om jouw onbevangen kind te laten dromen, spelen en ontdekken. We sluiten de dag af met een bekrachtingsritueel, waarna je naar huis gaat met jouw eigen plan om jouw realiteit bewust te transformeren.

Praktische informatie over Cosmic Guidance on tour

  • Wanneer? Zaterdag 22 en zondag 23 juli 2023. De zaterdag en de zondag zijn beiden gelijk. Dus als je erbij wilt zijn hoef je maar voor een dag een ticket te halen.
  • Waar? Bij Meerester Yoga in Ell (Midden-Limburg)
  • Hoe laat? Van 10:00 uur tot 16:00 uur
  • De locatie heeft zowel een binnenruimte als een prachtige buitenlocatie (inclusief schommels en zwemvijver)
  • Inclusief? Vega lunch, thee, water, cacao ceremonie gratis parkeren. Goed bereikbaar via openbaar vervoer (directe busverbinding vanaf station Weert)
  • Investering? 95 euro ( 70 euro als je minder te besteden hebt)
  • Minimumleeftijd: 18 jaar
  • Wil je de doelstellingen van Una4All ondersteunen? Dan kun je een extra donatie doen.

Voel je een JA? Neem dan contact op met Sandra via sandra@una4all.org om te kijken of we deze dag bij jou in de buurt nogmaals kunnen organiseren. 

Wij kijken er naar uit om samen met jullie een magische dag te creëren!

Veel liefs,