Image

Una4All heeft als doel om mensen in hun kracht zetten vanuit zingeving, door het stimuleren van verbinding vanuit het gedachtegoed van UNA (eenheid, heelheid, zuiverheid en puurheid). Wij stimuleren, ondersteunen en bekrachtigen individuen en de verbinding met hun leefomgeving.

Wij zien een toekomst waarin mensen vanuit volwaardige gelijkheid, volledige zelfredzaamheid en zingeving kunnen functioneren. Zodat eenieder (zowel individueel als in groepsverband) in staat is krachtig in de samenleving te kunnen participeren.


Over ons

Vanuit Stichting Una4All helpen wij individuen en lokale initiatieven om te dromen, durven en te doen! Door samen op weg te gaan kijken we naar wat ervoor nodig is om kennis, kunde en talenten zo volledig mogelijk te benutten om vanuit kracht en persoonlijk leiderschap te bewegen.

Dit doen we middels de organisatie van online masterclasses, het delen van best practices, het organiseren van creatietafels, het delen van draaiboeken en individuele coaching. Afgelopen jaar organiseerden we de tweede editie van het Cosmic Guidance festival.

Ons

team

Wendy Huygens

Wendy Huygens

Organisatie en Coaching

Sandra Holleman

Sandra Holleman

Communicatie en Coaching

Wibke Plagman

Wibke Plagman

Organisatorisch Advies

Ruud Hermans

Ruud Hermans

Strategisch Ontwerper

Timothy Lee Cress

Timothy Lee Cress

Informatie en Communicatie Technologie