Doe jij met ons mee?

We zijn druk op zoek naar mensen die ons team willen versterken en samen met ons meer mensen willen helpen hun talent, kennis en kunde in te zetten en te ontwikkelen!

Hulp gezocht!
We hebben hulp nodig bij de organisatie van ons nieuwe festival (productie, marketing), de productie van een podcast (beeld en geluid), en mensen die willen fotograferen en filmen bij onze evenementen. We zijn ook op zoek naar experts die ons kunnen adviseren op het gebied van marketing en sales. Lijkt het je leuk om mee te doen? Neem dan contact op met Sandra via sandra@una4all.org  Samen kunnen we iets geweldigs creëren!

Donaties welkom!
Stichting Una4All heeft geen winstoogmerk. Jouw donaties helpen ons bij het dekken van hostingkosten, noodzakelijke abonnementen, de organisatie van ons festival en de ontwikkeling van workshops. Help ons meer impact te maken door te doneren via de donatiebutton bovenin op onze website.

Op een andere manier meedoen?
Heb je een goed idee, wil je ons boeken voor een workshop of lezing, of wil je op een andere manier bijdragen? Stuur dan een mailtje naar Sandra via sandra@una4all.org of stuur ons een DM. We staan open voor nieuwe mogelijkheden en kijken uit naar jouw ideeën!

Samen kunnen we groeien en een positieve verandering teweegbrengen. Laten we onze krachten bundelen!