Bekrachtig jezelf en maak impact op jouw omgeving

Juni 2024

Workshop: Bekrachtig jezelf en maak impact op jouw omgeving

Op donderdag 27 juni spreken Sandra en Wendy op de Spil in de Wijk – Netwerkconferentie in kloosterdorp Steyl.

Ontdek tijdens onze sessie “Bekrachtig jezelf en maak impact op jouw omgeving” hoe je vrijwilligers gemotiveerd en betrokken houdt tijdens deze workshop over uitdagingen rondom (zelf)leiderschap. 

In een dynamische sessie gaan we aan de hand van voorbeelden uit de praktijk en wetenschappelijke inzichten dieper in op hoe je een omgeving creëert waarin mensen zich gewaardeerd en betrokken voelen en hoe je op een eenvoudige wijze duidelijk naar elkaar communiceert en verwachtingen naar elkaar uitspreekt. Ook leer je meer over het geven en ontvangen van feedback.

 

Benieuwd hoe je effectief kunt communiceren en doelen kunt bereiken? Kom naar onze interactieve workshop en werk samen met andere deelnemers aan oplossingen voor uitdagingen in jouw organisatie.

 

Meer informatie en aanmelden: https://www.spilindewijk.nl

 

Boekingsinformatie
De workshop ‘Bekrachtig jezelf en maak impact op jouw omgeving’’ op jouw event of bij jouw organisatie? De workshop kan in een verkorte versie van 60 minuten of een langere versie van 1,5 uur worden gegeven. Neem voor meer informatie contact op met sandra@una4all.org